Welkom op de website van [[xms_name]]

Print van website Rijschool.nl


Informatie van rijschool: AUTORIJSCHOOL VAN HEUGTEN

NaamAUTORIJSCHOOL VAN HEUGTENIs dit uw rijschool?Vul dit formulier in en pas uw gegevens aan.
AdresHeliusstraat 24 Website-
Postcode5243 XBE-mailonbekend
PlaatsRosmalenTelefoon073-5216705
TheorielesonbekendMobiel-
SnelcursusonbekendFax-
B Auto rijbewijsB Auto rijbewijs 


Examenplaats  Slagingskans 1ekeer Slagingskans 2ekeer      Gesproken talen
's-Hertogenbosch  onbekend  onbekend  Taal Nederlands: Nederlands Nederlands


Rijschool "AUTORIJSCHOOL VAN HEUGTEN" heeft nog geen prijzen en/of pakketten doorgegeven.
Rijschool "AUTORIJSCHOOL VAN HEUGTEN" heeft geen emailadres doorgegeven, daarkan geen mail verstuurd worden.


Wil je zelf een beoordeling geven over 'AUTORIJSCHOOL VAN HEUGTEN' vul dan onderstaand formulier in.
Beoordeling toevoegen

wim keune| 11-02-2011

Rij-instructeurBeoordeling instructeur:5MateriaalBeoordeling materiaal:5Algemene indrukBeoordeling algemeen:5
Als vader schrijf ik mijn ervaringen op op deze site van van Heugten.Roel is onze oudste zoon. Roel had voordat hij bij van Heugten kwam een andere rijschool. Daar heeft hij 25 lessen gehad ,toen hij te horen kreeg dat hij Roel niets kon leren.Ondanks dat liet hij Roel examen doen,resultaat gezakt.Dat ondermijnde het zelfvertrouwen van Roel behoorlijk. Roel heeft toen het eerste half jaar geen rijles meer genomen.Ik ben toen gaan zoeken voor een andere rijschool en kwam toen terecht bij van Heugten.In kort uitgelegd de voorgeschiedenis.Van Heugten wilde Roel wels eens zien en ervaren of zij hem niets konde leren.Resultaat: Roel wilde niets liever dan leren.Even tussen door Roel studeert op een hbo dit ter verduidelijk voor het niveau,dit in alle bescheidenheid.Het resulaat was dat hij Roel zeer leergierig vond.Na ongeveer 40 lessen ging Roel op en slaagde. 9 Maanden later heeft Roel al heel wat kilometers gereden en ik,de vader, durf Roel al vanaf begin af aan mijn wagen aan hem toe te vertrouwen. In alle bescheidenheid Roel rijdt heel goed rustig en doordacht. En dit dank zij van Heugten. Mijn jongste zoon les inmiddels ook bij van Heugten. Ik kan dan ook een ieder in de buurt van Den bosch deze rijschoolhouder aan bevelen. Wim Keune

Sarah| 30-12-2010

Rij-instructeurBeoordeling instructeur:2MateriaalBeoordeling materiaal:2Algemene indrukBeoordeling algemeen:2
Hij en zijn zoon (van ongeveer 20 die iets van een jaartje zijn rijleraarsexamen heeft) doen lessen geven.Het is onder andere rijscholen bekend dat de reden dat hij zo'n hoog slagingspercentage heeft is dat hij zijn leerlingen extreem veel laat lessen. Hij zegt dat je er met een pakket met 35 wel komt, maar 130 rijlessen later laat hij je eindelijk op examen gaan. Die houding die hij heeft die de review hierboven beschrijft klopt wel, maar daar kom je na een paar lessen pas achter.

Francina| 16-06-2010

Rij-instructeurBeoordeling instructeur:1MateriaalBeoordeling materiaal:1Algemene indrukBeoordeling algemeen:1
De eigenaar van deze rijschool is een grote oplichter, die zijn afspraken naar cliƫnten absoluut niet nakomt.Hij is ontzettend dominant en wekt het idee, dat jij als leerling blij moet zijn bij hem te mogen lessen, terwijl de klant normaal gesproken toch koning is. Daarnaast heb ik nog nooit met hem gereden, maar geeft hij de rijlessen uit handen aan een andere rijschool onder zijn naam. Hij is daarnaast heel duur. Het enige waar deze man op uit is is geld binnen halen, maar de plichten die hij heeft naar zijn cliƫnten toe komt hij niet na. Kortom een geldwolf en ik zou mij twee keer bedenken voordat ik met deze gevaarlijke man in zee ga. Hij geeft op zijn site aan dat hij het hoogste slagingspercentage van 2007 en 2009 had, maar dat is vergane glorie.Ik heb voor 53 lessen 2582 euro betaald, zonder TTT of examen.

Wil je een beoordeling geven over 'AUTORIJSCHOOL VAN HEUGTEN' vul dan onderstaand formulier.

 

Algemeen 

ReactiesJa Nee

 
* verplicht in te vullen


Laatst aangepast op datum: 15-10-2010

beoordeel deze rijschool