Welkom op de website van [[xms_name]]

Print van website Rijschool.nl

Voordelen voor u als rijschoolhouder

U wilt als rijschool natuurlijk professioneel overkomen op het internet. Een basis van vertrouwen is waar u naar streeft voor potentiële leerlingen. Tevens is het belangrijk om gevonden te worden door Google. Dit kan nu allemaal door gebruik te maken van de vernieuwde mogelijkheden die Rijschool.nl u biedt.

De voordelen op een rij

 

Makkelijk contact met u opnemen

U wilt als rijschoolhouder natuurlijk dat potentiële leerlingen weten waar ze u kunnen vinden en bereiken. Daarom worden op Rijschool.nl uw contactgegevens gratis en overzichtelijk op de website getoond. Naast deze gegevens tonen wij ook gratis de verschillende talen waarin u lesgeeft, uw slagingspercentage, uw examengebied en voor welke verschillende rijbewijzen leerlingen bij u terecht kunnen. Contact met u opnemen kan gratis via het contactformulier. Dit ingevulde formulier ontvangt u automatisch in uw mailbox.

 

Reacties van leerlingen

Een andere gratis dienst is het achterlaten van reacties, uw leerlingen plaatsen een reactie die gaat over uw diensten. Potentiële leerlingen lezen deze reacties vervolgens en zullen mede door deze positieve reacties kiezen voor uw rijschool.

 

Gebruik maken van Rijschool.nl diensten

Wilt u net als vele anderen ook gebruik maken van de diensten die Rijschool.nl u biedt? Klik dan op onderstaande knop "meld je nu gratis aan" om u aan te melden. Heeft uw rijschool al een profiel pagina op Rijschool.nl en wilt u de gegevens aanpassen? Klik dan op de knop "vraag inloggegevens aan" om in te loggen in het systeem en uw profiel pagina gratis aan te passen.

 Laatst aangepast op datum: 04-05-2010