Welkom op de website van [[xms_name]]

Print van website Rijschool.nl

Banner plaatsen

Leaderboard advertentie (vanaf € 18 per maand)

Op de pagina met zoekresultaten heeft u de mogelijkheid om boven of onder de zoekresultaten een banner te plaatsen. De afmeting hiervan is 728 x 90 pixels (b x h). De banner wordt getoond in de zoekresultaten van de door u aangegeven examenregio.
De leaderboard banner boven de zoekresultaten kost € 40 per maand.
De leaderboard banner onder de zoekresultaten kost € 18 per maand.

Wide Skyscraper advertentie (€ 22 per maand)

Op de pagina met zoekresultaten kan naast de zoekresultaten een banner geplaatst worden. Op deze plek staan nu nog bij een aantal examenregio's adds voor Google. De afmetingen hiervan zijn 160 x 600 pixels (b x h). De banner wordt getoond in de zoekresultaten van de door u aangegeven examenregio.
De wide skyscraper banner kost € 22 per maand.

Aanleverspecificaties

De banner kan in de volgende bestandsformaten aangeleverd worden: jpg, png, gif. Een flash banner is ook mogelijk, maar wel met de voorwaarde dat deze geen ingebouwde link heeft. Deze link moet wel meegeleverd worden. De maximale bestandsgrootte van een banner is 60 kb.

Het plaatsen van een banner vindt op contractbasis plaats voor minimaal een jaar. Zonder opzegging wordt deze automatisch met een jaar verlengd. Betaling vindt maandelijks plaats via automatische incasso.

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Algemeen 

Banners
Ja, ik machtig Capica b.v. voor het maandelijks incasseren van de plaatsingskosten van de banner.


 
* verplicht in te vullen

Laatst aangepast op datum: 21-02-2011